onsdag 5 december 2007

Satansverser

Varför vill muslimer inte ändra Koranen? Är inte det bättre att anpassa Koranen till vår tid och samhälle? Är inte det bättre om man tar bort allt onödigt som leder till våld och rasism?


Förr i tiden avskaffade "Gud" några verser i Koranen. De mest kända verser som Gud avskaffade är satansverserna, där satan lurade Muhammed att säga de verserna. Varför skulle inte Gud på samma sätt idag kunna ändra på de verser som förespråkar våld?





Gud säger i Koranen: "När vi upphäver ett mirakel(Guds ord i Koranen) eller låter det falla i glömska, åstadkommer vi ett bättre, eller åtminstone likvärdigt mirakel."


Sedan motsäger Koranen sig själv och säger: "Det är Guds oföränderliga ord."


De verser som förhärligar våld är de verser som terrorister, extremister och självmordbombare använder sig av när de dödar och spränger andra människor som inte tillhör samma tro. Terrordåden i London, Madrid och World Trade Center i New York är exempel på detta. Där dog det mer än 3000 människor samtidigt så många hemska saker som händer varje dag i de muslimiska länderna. Sådana verser är det som får muslimer till att föra onda handlingar och döda andra.


Kan det vara möjligt att dessa våldsamma verser, som får människor att döda varandra, är Guds ord? Eller är de bara satansverser som måste tas bort och ändras?



Dessa verser har en enorm påverkan på muslimer och kan till och med förvandla en vanlig människa till en kannibal, dessa verser är som en smitta från en zombie. Men vilka är dessa verser som förvandlar en muslim till en kriminell? Visst håller ni med att det är bara satanverserna som kan göra sådant?




Nu ska vi tillsammans läsa några verser som förespråkar våld och hat:





"När de Heliga Månaderna väl passerat, får ni döda idoldyrkarna när ni möter dem, straffa dem och motarbeta varje steg de tar." Sura 9: Ultimatum (Bara'ah) ayah 5



فَإِذَا انسَلَخَ الأَشْهُرُ الْحُرُمُ فَاقْتُلُواْ الْمُشْرِكِينَ حَيْثُ وَجَدتُّمُوهُمْ وَخُذُوهُمْ وَاحْصُرُوهُمْ وَاقْعُدُواْ لَهُمْ كُلَّ مَرْصَدٍ



"Striden mot dem, för GUD kommer att straffa dem i era händer, förödmjuka dem, ge er seger över dem, och lugna de troendes hjärtan." Sura 9: Ultimatum (Bara'ah) ayah 9



قَاتِلُوهُمْ يُعَذِّبْهُمُ اللَّهُ بِأَيْدِيكُمْ وَيُخْزِهِمْ وَيَنصُرْكُمْ عَلَيْهِمْ وَيَشْفِ صُدُورَ قَوْمٍ مُّؤْمِنِينَ



"De vill att ni inte ska tro, precis som de inte har trott, då blir ni jämlika. Ni ska inte betrakta dem som vänner, såvida de inte mobiliserar sig med er för Guds sak. Vänder de sig emot er ska ni bekämpa dem, och ni får döda dem när ni möter dem i krig. Ni ska inte acceptera dem som vänner eller som allierade."



وَدُّواْ لَوْ تَكْفُرُونَ كَمَا كَفَرُواْ فَتَكُونُونَ سَوَاء فَلاَ تَتَّخِذُواْ مِنْهُمْ أَوْلِيَاء حَتَّىَ يُهَاجِرُواْ فِي سَبِيلِ اللَّهِ فَإِن تَوَلَّوْا فَخُذُوهُمْ وَاقْتُلُوهُمْ حَيْثُ وَجَدتُّمُوهُمْ وَلاَ تَتَّخِذُواْ مِنْهُمْ وَلِيًّا وَلاَ نَصِيرًا



"Striden mot dem, som ej tror på Gud och den yttersta dagen, ej helighålla vad Gud och hans apostel förklarat heligt och ej bekännat sanningens religion, dem, som fått skriften,nämligen, tills de villigt giva skatt och ödmjuka sig!"



قَاتِلُواْ الَّذِينَ لاَ يُؤْمِنُونَ بِاللَّهِ وَلاَ بِالْيَوْمِ الآخِرِ وَلاَ يُحَرِّمُونَ مَا حَرَّمَ اللَّهُ وَرَسُولُهُ وَلاَ يَدِينُونَ دِينَ الْحَقِّ مِنَ الَّذِينَ أُوتُواْ الْكِتَابَ حَتَّى يُعْطُواْ الْجِزْيَةَ عَن يَدٍ وَهُمْ صَاغِرُونَ



"Varken profeten eller de som tror ska be om förlåtelse för idoldyrkarna, oavsett om de tillhör den närmsta släkten, när de väl inser att de är ämnade för Helvetet."



مَا كَانَ لِلنَّبِيِّ وَالَّذِينَ آمَنُواْ أَن يَسْتَغْفِرُواْ لِلْمُشْرِكِينَ وَلَوْ كَانُواْ أُولِي قُرْبَى مِن بَعْدِ مَا تَبَيَّنَ لَهُمْ أَنَّهُمْ أَصْحَابُ الْجَحِيمِ





"Sådana verser som förespråkar våld och hat är inte Guds ord utan satans"


Det finns många verser som förespråkar våld och hat, men jag tänker inte ta upp alla, vill lämna till kommande inlägg.



Slutligen ska jag ta upp vad Muhammed har sagt själv enligt Hadith:

"Jag är skickad från Gud för att kriga tills folk inser att det inte finns någon Gud förutom Allah och att Muhammed är hans profet. Om de gör det och etablerar böner och betalar Zakat så undviker de att jag ska ta deras liv och pengar för islams skull sedan dömer Gud dem." Hadith från Sahih al-Bukhari

Visst låter det som en gangster?

Om man tar bort alla dessa verser då kan det verkligen finnas en möjlighet till att islam blir en fredlig och barmhärtig religion.







Vakna! Religion är bara en illusion!

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , , ,

17 kommentarer:

Anonym sa...

Muhammed är bög

illusionen sa...

Har du bevis på det du säger?

Muhammed var inte bög, han var en smart ledare och han hade till och med många frurar.

Anonym sa...

"Islam som en tro är inte farlig, men det kommer att bli farligt ifall Sharia tar över de islamistiska länderna!"

Du skrev detta på en blogg och jag var tvungen att titta in på din blogg. Intressant!
För att klargöra lite, sharia är islam. Det är lagar direkt tagna från koranen och haditherna. Så islam som tro är farligt. Men sen finns det muslimer som inte är farliga, dom som inte är fundamentala. Det är bra och borde visas mer i media.

Allah avskaffade inte satansverserna. Muslimer själva tog bort dessa verser.

Du verkar vara en person som är ganska insatt i religion och islam. Varför använder du gud istället för Allah? Det är grundläggande inom islam att det inte finns någon gud förutom Allah, att Allah är deras guds namn. Det är en annan gud än som tex judendomen och kristendomen tillber.

Nu ska jag läsa mer på din blog.

Anonym sa...

Den bästa medicinen mot religiös dumhet är följande tre saker: Kunskap, kunskap och kunskap!
Tusentals böcker fyllda med visdom står och dammar i våra bibliotek och människor föredrar att läsa Bibelb eller Koranen?
Gamla sketna texter utan nån somhelst faktagrund!
Jag är atheist och min, kyrka, moske, synagoga är biblioteket!

Anonym sa...

Meningen med denna nyheten är att förvränga bilden av det riktiga förtrycket. Och tillåta alla överskridelser. Man vill mörda muslimerna för att dem har en ond profet. Eller man vill mörda muslimerna för att dem förtrycker kvinnan. Släng bomberna döda familjer dvs kvinnan, mannen och barnen då har du räddat förtrycket mot kvinnan i Islam. Ta över något som inte är ditt och du har räddat andra människor. Döda vem du vill och du är en hjälte. Bekämpa islam? Hur? Åk till Irak och spionera ge informationen till andra medarbetare för att dem ska sikta deras vapen på rätt plats.

www.Allah.info.se

MUSLIMERNA OCH DERAS PROFET ÄR MÖRDARNA

MÖRDA MUSLIMERNA, ALLAHO AKBAR

http://www.youtube.com/watch?v=F3qOb-V9Ywc

http://www.youtube.com/watch?v=LLE-FKjMdTk

Säg inte till någon, säg inte allt vad dina ögon har sätt

Man får inte prata för mycket i Sverige innan man hamnar i fängelse.
Det är bestämt vad man får tycka och vad man inte får tycka. Det är bara när man använder yttrandefriheten för att kränka muslimer som det är tillåtet.
När man vill säga sin åsikt om en historisk händelse då får man hamna i fängelse.
Se tex den tyske advokaten Jürgen Rieger åtal för förnekelse av Förintelsen.
http://www.sr.se/ekot/artikel.asp?artikel=1647528
Är detta skämt eller lever vi i sådana samhällen. Där man inte får säga vad man tycker om en historisk händelse men muslimerna kan man fortsätta att attackera på fysiskt och psykiskt sätt.

Anonym sa...

Samma personer som dödade profeten Mohammeds barnbar tex imam Husain har skrivit denna hadithen. Efter profeten Mohammeds död kom Abu Sufjans son Muawie till makten både sonen och faderna var fiender till Profeten Mohammed och hade öppna krig mot honom efter profeten mohammeds död dödade dem hans 18 åriga dotter och hennes barnbarn hassan och Husain. Denna släckt som kallas Bani Ummaya brännde upp profetens budskap och hittatde massor om honom efter hans död.

Svordomar

Tänk dig att du en dag vaknar på morgonen och ska till ditt vardagliga arbete. Du sitter i bussen och det kommer plötsligt fram en person som du vet hatar din pappa. Han går fram till dig och ropar högt "DIN PAPPA ÄR EN HUND". Han ropar så många gånger så att alla i bussen hör det och alla i bussen vet att det är din pappa som denna person pratar om. Vad kommer din motreaktion vara?

Jag tror personligen att det finns tre alternativ som är stort sannolika:

1 Du slår denna personen

2 Eller du säger emot tex "Vad pratar du om? Är du inte klok!"

3 Eller du bara tittar på och säger ingenting

Jag tror att det finns alla dessa sorters människor med dessa alternativen bland dagens muslimer. Vissa blir så arga att dem inte längre kan kontrollera sig själva och går upp och smäller till personen. Andra som har mer kontroll kommer att säga "Varför säger du så om min pappa? Vad har han gjort dig?". Andra kommer inom säg själva tyst säga vilken galning varför hånar han min pappa?

För många muslimer är inte profeten Mohammed endast en pappa utan profeten Mohammed är mycket mer än en pappa. Det finns muslimer som är beredda att offra deras liv och allt dem har bara för att gör Profeten Mohammed nöjd.

Nu har jag berättat hur många muslimer känner inför profeten Mohammed.

Är det tillåtet att döda personer som säger svordomar till din profet enligt islam själv?

Enligt islam är det inte tillåtet att använda våld mot någon som säger svordomar till dig eller till din profet eller svordomar till din Gud osv.

Låt oss se varför det inte är tillåtet att döda någon som säger svordomar till din profet, När du inte som muslim på något sätt har fruktan för att själv mista ditt eget liv men ha lyckats hämnas från någon som du vet hatar dig och hatar din profet.

Under profeten Mohammeds tid brukade folk kasta stenar på profeten Mohammed och ropade ut många svordomar. Det var vanligt att han hade många sår pga detta aggressiva beteende. De flesta som brukade kasta sten och sa svordom till Profeten Mohammed var barn och kvinnor men trots all denna aggressiviteten gjorde profeten Mohammed ingenting. Om han ville kunde han med sitt svärd styckat dem i bitar men han gjorde inte det.

Abu-Lahabs hustru brukade samla taggiga pinnar, som hon band ihop med ett flätat palmbladsrep och bar hem. På natten strödde hon ut de taggiga pinnarna på den väg som Profeten Muhhammed (SAW) brukade använda för att skada honom, när han före soluppgången gick till moskén för att be.


Abu-Lahab var profeten Mohammeds farbror, när han såg profeten Mohammed brukade han säga till honom, "Må du förgöras".

Därför sände Gud direkt på samma plats en uppenbarelse till Profeten Mohammed via ängeln Gabriel för att läsa upp följande vers av koranen:

1 Abu Lahabs händer skall förgöras på samma sätt som han själv skall förgöras.

2 Varken hans pengar kommer att hjälpa honom eller hans inkomster.

3 Han kommer snart att brinna i den flammande elden.

4. Och hans fru vedbärerskan

5 Kommer snart att få ett brinnande rep runt sin hals

(Koranen SURAH 111)

Det var inte bara Profeten Mohammed som fick höra svordomar utan även de få anhängare han hade när det var islams början fick utsättas för dessa grova ord och våld.

En av dem första som blev muslimer var Abu Dharr. Han reste en lång resa tills han nådde fram till staden där profeten Mohammed befann sig i.

- Abu Dharr sa, Assalamu Alaykum (frid vare med dig)

- Profeten Mohammed besvarade Alaykum as Salam wa rahmatullahe wa barakatoh (Och frid vare med dig)

- Jag har kommit till dig för att bli muslim

Abu Dharr berättar han Profeten Mohammed förklarade viktiga saker för mig och bad mig att läsa trobekännelsen (La ilaha illallah Muhammadun Rasulullah) Det finns ingen Gudom förutom Allah och Mohammed är Allahs sändebud. Jag läste upp trobekännelsen och blev muslim.

Därefter tog Abu Dharr farväl från Profeten och gick fram till Kaban. Där bodde ett folk som kallades för Qurash. När Abu Dharr var framme såg han en stor församling, han ropade med hög röst "O Qurash jag bevittnar att Allah är en, och Mohammed är Hans profet. Folket började omge Abu Dharr och började slå honom så mycket så att han svimmade. Han skulle nästan dö men plötsligt dök Abbas bin Abd al-Muttalib upp. När han såg att Mohammeds anhängare höll på att dö, kunde han inte hjälpa, han lade sig själv på Abu Dhar. Han sa O Folk vad håller ni på med ni håller på att döda en stor man från stammen Beni Ghaffar. Har ni glömt att vi har överenskommelse med stammen Beni Ghaffar, är ni inte rädda att dem kommer att hämnas om ni dödar honom. När folket fick höra detta lämnade dem Abu Dharr och gick därifrån.

Abu Dharr blev mycket törstig efter att ha förlorat mycket blod han gick och tvättade sitt blod med Zamzam vattnet och drack från det. Efter detta gick Abu Dharr till profeten och Profeten Mohammed matade honom för han var mycket hungrig. Abu Dhar tog förväl från profeten och gick fram igen till området vid Kaban och ropade "O QURASHS FOLK LYSSNA PÅ MIG, JAG VITTNAR ATT DET INTE FINNS NÅGON GUDOM FÖRUTOM ALLAH OCH ATT MOHAMMED ÄR ALLAHS SÄNDEBUD. När folket fick höra detta omringade dem honom och ropade "Döda denna Ghaffariska sonen". Dem omringade honom och slog honom så mycket att han svimmade. När Abbas bin Abd al-Muttalib såg detta lade han sig på honom på samma sätt som han gjorde dagen innan och sa, O Folk vad har hänt med är så att ni döda en Ghaffar ni har bra relationer med denna stammen och på detta sättet förstörs eran relationer. Akta er slå honom inte mer!

När Abu Dharr fick tillbaka sitt medvetande gick han fram till Zamzam brunnen och drack från den och tvättade sitt blod. Efter detta gick Abu Dharr till profeten Mohammed. När profeten Mohammed såg honom sa han O Abu Dharr vad har hänt? Abu Dhar sa jag har gått till Kaban igen. Profeten Mohammed sa, O Abu Dharr nu beordrar jag dig att du direkt går tillbaka till ditt land.

Den enda situationen som Profeten Mohammed tillåt våld var vid krigs situationen.

År tre efter Hijra planerade stammen Banu Tha’laba och dess förbundna att attackera staden Medina. Den Helige Profeten (SAW) skulle möta deras armé men när han kom i närheten av den drog fienden sig tillbaka till sina gömställen bakom bergen.

Plötsligt började det ösregna. Den Helige Profeten (SAW) tog av sina våta kläder och hängde dem på ett träd för att torka. Medan han väntade på att kläderna skulle torka vilade han sig under ett träd. En fiende vid namn Du’shoor tänkte att detta var ett bra tillfälle att överfalla den Helige Profeten (SAW). Han kröp närmare, hoppade fram med draget svärd och sa:

"Muhammad, säg vem som kan rädda dig från mitt svärd!"

Den Helige Profeten (SAW) svarade med fast och säker röst utan att förlora sitt lugn: "Allah."

Samtidigt som dessa ord uttalades av den Helige Profeten (SAW) tycktes en osynlig kraft överväldiga och gripa tag i angriparen. Han darrade och tappade svärdet. Den Helige Profeten (SAW) reste sig omedelbart, tog svärdet och vände det mot Du’shoor: "Säg mig nu, vem finns här för att befria dig från mitt svärd?"

"Ingen", svarade Du’shoor.

Plötsligt förstod han att denna händelse uppenbarade den stora Sanningen för honom. Allah var Skaparen och Livgivaren från vilken allt i människans liv utgår och till vilken allt återvänder. Såväl liv som död är bestämt av Allah. Därför ropade Du’shoor: "Jag vittnar om att det finns ingen Gud utom Allah och att du Muhammad är Hans sändebud!"

Sedan gick han tillbaka till sitt folk och predikade Islam och lärde dem trosbekännelsen. Koranen beskriver detta möte med följande ord (Sura Al-Maida, 5:11):


"Ni som tror, kom ihåg Guds nåd när vissa människor tänkte bära hand på er, då höll Han deras händer tillbaka från er.
Frukta därför Gud! Ja, de trogna må förtrösta på Gud!"


Islam och Krig

Talha ibn Abi Talha var inte endast en stark fiende till islam utan även fientlig mot Profeten Mohammed och Imam Ali. Hans ansträngning att skada dessa två och deras uppdrag är en historisk faktor. I Uhud kriget var han en ledare av Quraishs armé. Imam Ali mötte honom i en man mot man strid och gav honom en så häftigt slag så att han svimmade och föll ner. Imam Ali lämnade honom och gick iväg därifrån. Många muslimska krigare skyndade sig efter Imam Ali och gav honom råd att göra slut på Talha dem förklarade att Talha var Imam Alis värsta fiende. Imam Ali svarade, fiende eller inte fiende, han kan inte försvara sig nu, jag kan inte anfalla en man som inte har möjligheten att försvara sig själv. Om han överlever så får han leva så långt som hans liv varar.

Imam Ali var profeten Mohammeds kusin och närmaste människa. Imam Ali var den som hade mest kunskap om islam och störst kärlek till profeten Mohammed. Men Trotts att Imam Ali visste att Talha ibn Abi Talha var den största fienden till profeten Mohammed dödade han honom inte. Och detta bevisar att en muslim inte har tillåtelse att döda någon som säger svordomar. Det finns ingen som älskade profeten Mohammed mer än vad Imam Ali älskade honom men trotts att Talha ville döda profeten Mohammed lämnade Imam Ali Talha och sade, "Om han överlever så får han leva så långt som hans liv varar". Det är detta som islam grundar sig på.

Imam Ali förklarar klart och tydligt om någon säger svordomar så ska man inte använda våld, " till och med om dem använder grova ord mot eran ledare"

Under siffin kriget gav imam Ali följande instruktioner till hans soldater innan striden: Börja inte kriget låt dem börja det. Detta för att med Allahs nåd är ni på den sanna och rättvisa sidan. Låt dem vara tills dem börjar med sin fientlighet och sedan har ni friheten att börja kriget. Deras vilja för att börja kriget kommer att vara ett annat bevis på eran riktiga tro på Allahs befallningar. Om Allah ger er äran att vinna kriget och låter er besegra fienden, angrip inte då dem som har nedlagt deras vapen. Skada inte dem handikappade och svaga människorna. Angrip inte dem skadade, reta inte upp kvinnorna och gör dem inte arga genom dåligt uppförande till och med om dem använder grova ord mot eran ledare och officerare. Under profeten Mohammeds tid fick vi strikta order att inte beröra, störa eller förolämpa kvinnor trots att dem är otroende.

Dessa instruktioner är självklart profeten Mohammeds befallningar som han lärt till hans älskade kusin Imam Ali. Och det är från detta som Imam Ali utgår när han säger, "till och med om dem använder grova ord mot eran ledare".

Så det är inte på något sätt tillåtet att använda våld mot någon som säger svordomar till vår profet Mohammed. Men samtidigt tror jag inte på något sätt att det är lämpligt eller moraliskt att säga sådana svordomar till en profet som är skickad från Allah. Jag förstår inte heller hur man kan förknippa detta hatet med yttrandefrihet. Detta skapar bara känsla av hämd och ruinerar relationerna och kan leda till i vissa fall att det utbryter krig pga ett litet ord. Jag tror inte att detta är värt inte heller bra för det skapar bara ett blodbad. Att man inte får använda våld är vad islam förklarar men vad arga muslimer gör är en helt annan sak. Det är inte alla muslimer som följer islams alla regler och profeten Mohammeds budskap.

På samma sätt som att det är yttrandefrihet att säga vad man vill och att man inte kan göra någonting åt saken. Så finns det arga muslimer som kan göra vad dem vill och då går det inte heller göra något åt saken.

Det är vi människor som bestämmer vad som anses som okej. Det finns vissa som tycker att det är okej att säga svordomar till andras profet och det finns också vissa som tycker att det är rätt att besvara detta med våld. Det finns vissa som tycker att det är okej att kasta atombomber på länder och det anses som rättighet och alla andra apor måste klappa och heja på.

Anonym sa...

Varför vill muslimer inte ändra Koranen? Är inte det bättre att anpassa Koranen till vår tid och samhälle? Är inte det bättre om man tar bort allt onödigt som leder till våld och rasism?

Den koranen som du läser eller haditherna som du läser är den nya islam som Muavie son till Abu sufjan skapat och grundat.

Det är inte tillåtet enligt Koranen att slå kvinnor.

Profeten Mohammed förklarar att om man slår någon så att det syns då måste man betala böter till den utsatta.

Och i Sverige bor det 50% shia och 50% sunni -muslimer. Det är en minoritet av den sunniska 50% som kallas för Wahabia sekt som Storbritannien skapade och knuffade in i islam som anser att det är rätt att slå kvinnor. Det är samma sekt som massmördar muslimerna världen över tex i Irak sätter dem massor med bomber och dödar muslimerna där.

Al-Qaida är anhängare till denna brittisk skapade Wahabia sekten. Och ända sedan USA satt sin fot i Irak har dem med amerikanska vapen dvs dessa Wahabia massmördat muslimerna i Irak.

Wahabia har även mördat många muslimer i Afghanistan. Vid ett tillfälle dödade dem 11.000 shia muslimer i Mazar sherif.

Dem är sunni inriktade men dem dödar även sunni muslimer tex i Tunisien har dem massmördat massor av sunni muslimer.

Dem attackerar alla muslimska länder runt Israel men aldrig sprängt en enda bomb mot dem. Det enda landet i mellanöster som verkar vara säker från Al-Qaida är Israel.

Enligt Shia inriktningen så är det förbjudet enligt Islam att slå någon.

Mer om Wahabia kan du läsa här http://biphome.spray.se/isllam/WAHABYA.htm

Mer om shia islam kan du läsa här http://www.Allah.info.se/

illusionen sa...

Ljuset

är du Shia(شيعي)muslim? så att jag vet hur ska jag svara på din kommentar.

Tony

tack att du tycker att det är intressant och läsa vad jag skriver.

anonym den 15 december 2007 04:56

Jag håller med dig helt och hållet.

Anonym sa...

Det som förklarar min tro finns på denna sidan snart blir hela koranen tolkad till svenska och du kan börja kritisera

www.Allah.info.se

illusionen sa...

Tony

" Muslimer själva tog bort dessa verser"

Dessa verser togs inte bort av muslimer, de finns fortfarande i Koranen, men enligt hadith avskaffade "Gud" dessa verser med andra verser som förekom senare.


"Varför använder du gud istället för Allah? Det är grundläggande inom islam att det inte finns någon gud förutom Allah, att Allah är deras guds namn. Det är en annan gud än som tex judendomen och kristendomen tillber."

översättningen till Allah är Gud, kristna-araber använder också ordet Allah när de talar om Gud.

I islam tror man på samma Gud som i kristendom och judendom, men skillnaden är att Koranen säger att kristna och judar har ändrat sina skrifter.



MVH

illusionen sa...

Ljuset

Jag kan arabiska bättre än svenska så jag behöver inte läsa din tolkning av koranen när jag kan läsa den på arabiska. Jag har hemma Koranens tolkningar av Altebari och Ibn Kathir. Jag kan även söka på internet på andra tolkningar.

Ta den här sidan till exempel:

http://quran.al-islam.com/arb/

Anonym sa...

"När de Heliga Månaderna väl passerat, får ni döda idoldyrkarna när ni möter dem, straffa dem och motarbeta varje steg de tar." Sura 9: Ultimatum (Bara'ah) ayah 5

Det är bara mot dem som spiller muslimernas blod som man får använda våld mot


Abdullah Ibn Salam berättar att han en gång träffar profeten och hade följande dialog

Abdullah: O Guds sändebud kommer Gud att straffa människor utan anledning under domedagen?

Profeten Mohammed(s): nej Gud är rättvis.

Abdullah: Så var hamnar månggude dyrkarnas barn i helvete eller i paradiset?

Profeten(s): Gud tar bäst än någonsin hand om sina skapelser

Och så fortsätter profeten berätta för Abdullah hur det kommer att vara under domedagen här nämner Abdulla det sista biten av profetens tal

Proften Mohammed(s): Då befaller gud en eld som kallas för al alaq och det är den värsta typen av eld som brinner kraftigt, dess färg är svart och den är hemsk Gud befaller elden att blåsa och elden lyssnar på vad Gud har sagt och den blåser så att bergen faller, sjöar fryser till is, gravida kvinnor lägger sina barn, himmeln går sönder, stjärnorna syns inte längre dem drunker och håret blir vit hos de unga människorna av vad de ser.
Då säger Gud till månggude dyrkarnas barn att kasta sig ner i det brinnande helvetet, glöm inte kära Abdullah att Gud som vet allt vet redan vilken väg varje person väljer och vilken denna skulle ha valt ,den som väljer lyssna på Guds ord kastar sig i elden Gud kommer då att förvandla elden till en mild kyla och den som har kastat sig i kommer sen att hamna i paradiset för att leva lyxlivet medan den som vägrar att lyda den enda skaparen kommer att bli uppfångad av elden för att hamna där i helvetet där otrogna hamnat.

(Bihar al anwar volym 5,sidan 291)



بحار الانوار مجلد 5 ص 291
عبدالله بن سلام مولى رسول الله صلى الله عليه وآله
أنه قال : سألت رسول الله صلى الله عليه وآله فقلت : أخبرني أيعذب الله عزوجل خلقا بلا حجة ؟
قال : معاذ الله ! قلت : فأولاد المشركين في الجنة أم في النار ؟ فقال : الله تبارك وتعالى
أولى بهم إنه إذا كان يوم القيامة - وساق الحديث إلى أن قال - : فيأمر الله عزوجل نارا يقال
له : الفلق ، أشد شئ في نار جهنم عذابا ، فتخرج من مكانها سوداء مظلمة بالسلاسل
والاغلال ، فيأمرها الله عزوجل أن تنفخ في وجوه الخلائق نفخة ، فتنفخ فمن شدة
نفختها تنقطع السماء ، وتنطمس النجوم ، وتجمد البحار ، وتزول الجبال ، وتظلم
الابصار ، وتضع الحوامل حملها ، وتشيب الولدان من هولها يوم القيامة ; فيأمر الله تعالى
أطفال المشركين أن يلقوا أنفسهم في تلك النار ; فمن سبق له في علم الله عزوجل أن
يكون سعيدا ألقى نفسه فيها فكانت عليه بردا وسلاما كما كانت على إبراهيم عليه السلام ،
ومن سبق له في علم الله تعالى أن يكون شقيا امتنع فلم يلق نفسه في النار فيأمر الله تعالى
النار فتلتقطه لتركه أمر الله وامتناعه من الدخول فيها فيكون تبعا لآبائه في جهنم .

Anonym sa...

Är detta inte brott se med dina ögon

www.youtube.com/watch?v=F3qOb-V9Ywc

watch

Se på bebisen hur dem gjort hål i hennes lilla mage

illusionen sa...

Ja detta är brott, så länge islam, kristendom och judenom existerar så finns det inte fred i världen.

Anonym sa...

Illusionen, var blev du av i det nya året 2008? Det behövs sådana som du!

illusionen sa...

Gote

Jag har varit upptagen de senaste dagarna, jag återkommer så fort som möjligt. Det känns faktiskt kul att veta att det finns någon som läser det jag skriver.


MVH

Anonym sa...

Det är verkligen skrämmande vad människor ställer till det för sig själva. Vad underbar världen skulle kunna vara men vad tragisk vi många gånger gör den, helt i onödan. På det stora hela så verkar det inte speciellt smart att skapa en religion som leder till så mycket förstörelse för människor är sociala varelser och behöver varandra. Det verkar för mig som om Muhammed och Jesus båda var (om de fanns) sinnessjuka människor. De trodde att de kom med ett budskap från en högre makt men den ena ville kriga med alla för att tvinga sin tro på andra och den andre lät sig misshandlas. Det finns inget nobelt i något av det. Det gör inte riktigt vackra människor. Vackra människor tror på kärlek och medkänsla men dom står upp för det dom tror på och lider inte i onödan. Att alltid vända andra kinden till är lite överdrivet. Fast jag måste nog tycka att man har kommit närmre livets sanning om man inte skadar andra. Att skada andra är barnsligt. Jag skulle önska att Koranen kunde få vara som den är men betraktas mer som en skönlitterär bok än som en sanning. Detsamma gäller för bibeln och samtliga religiösa skrifter. Det är lite knäppt att man tror på en bok. Jag skulle kunna tro på vilken bok som helst och leta budskap om hur jag ska leva. Varför inte bara behandla andra som man vill att dom ska behandla en själv.