tisdag 11 december 2007

Tänk om du har fel?

1 kommentar:

Anonym sa...

Jag förstår inte varför du vill visa en felaktig bild av islam i en tid då muslimska länder ockuperas och deras folk blir mördade?

Det är muslimerna som tagit med sig vapen och vänt sig till länder i Europa eller andra delar av världen.

Utan tvärtom om du har läst en enda tidning eller en enda nyhet under de senaste 20 åren då skulle du inse vilka som just nu befinner sig med deras vapen i ett land som inte är deras. Och att civila håller på att massmördas.

Jag förstår inte varför sådana grupper som sprider felaktig bild av islam har så mycket pengar men vi muslimer i Sverige har inte fått pengar från kommunen bara för att bygga upp en enda moské.

Varför får ni så mycket stöd och så mycket pengar.

Vi shia har inte fått resurser från Sverige för att förklara vår riktiga tro.

Vi har inte ens kunnat översätta en tolkning av en enda koran på svenska så att vi kan förklara vår riktiga tro.

Samtidigt så stödjer man grupper som inte är från islam som kallar sig för islam och muslimer som anser att man inte behöver be eller böra slöja och liknande förstörelser. Man bygger moskéer åt dem i Sverige när dem inte är mer än 10-tals personer.

Men vi shia som är 50% av Sveriges muslimer har inte fått resurser för att förklara vår tro här i Sverige.

Median varje dag efter dag ligger i händerna på de människor som gör reklam för att förfalska bilden av förtrycket som vår släktingar utsätts för i deras länder.

Mina släktingar många av dem har dött i cancer och många unga av dem har nu drabbats med cancer som unga. Varför visar ni inte rätta bilden i median.

Om vi muslimer ska fortsätta och bo i Sverige så går det inte att Sverige sprider hatfulla media mot oss för då kommer en stor konflikt att utbryta. Vi är en ny arbetskraft för Sverige om vi ska arbeta i lungn och ro då måste vi inte attackeras fritt i median på detta sättet med falska lögner. Eller att man visar hela tiden och koncentrerar sig på extrema terroristiska grupper i Sverige som är muslimer för att förfalska bilden av majoriteten av Sveriges muslimer. Varför visas bara racistiska muslimer i median??

Varför är det tillåtet att sprida hat mot en religion och dess anhängare. Du kan omöjligt säga att hatet mot islam inte leder till hatet mot muslimer för då är du en lögnare. Alla vet att hatet som sprids mot islam i median kommer att orsaka hat mot folkgruppen muslimer i Sverige varför sätter regeringen inga gränser.

Varför stödjer dem extrema grupperna eller andra som bara kallas för muslimer som vill visa felaktig bild av islam och sprider deras budskap i median. Kan någon förklara varför??